Protein Pumpkin Bread
De beste tijd van het jaar is wanneer alles met pompoen opgespicet wordt. Deze Protein Pumpkin Bread is de warme knuffel die je verdient na je workout, om te vieren dat je je warme bed ‘s ochtends uit gekomen bent of na een fietstocht door de regen.
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180C en bekleed een cakeblik met bakpapier
- Hak de chocolade in stukjes
- Meng in een keukenmachine de havermout, Orangefit Protein, bakpoeder, pumpkin spice, kaneel en zout door elkaar.
- Voeg de pompoenpuree, banaan, ahornsiroop en vanille toe en roer door elkaar.
- Let op! Na deze stap moet de pumpkin bread gelijk de oven in dus zorg dat alles klaar staat! Doe de baking soda in een bakje en doe hier de appelazijn bij (dit gaat bruisen).
- Giet de bruisende baking soda gelijk bij het cakemengsel en roer nog even kort door
- Verdeel het cakemengsel over het cakeblik en strooi de chocolade erover
- Bak de pumpkin bread 30 minuten in de oven op 180C
- Laat volledig afkoelen en genieten maar!
Voedingswaarde:
- Energie - Kcal: 1478kcal (per plakje = 147,8kcal)
- Vetten: 45g
- Koolhydraten: 239g
- Vezels: 33g
- Eiwitten: 54g