Orange is the new fit

Let's Create A Fitter World

Go green - Vegan friendly

Plantaardig eten is de way to go, dat was bij de start van Orangefit in 2014 duidelijk. Maar plantaardige proteïneshakes waren er nauwelijks. En de enige opties smaakten even saai als ze eruit zagen. Dat kon en moest anders. Dus sprongen we in het diepe en veranderden de wereld van plantaardige proteïne voorgoed.

De afgelopen jaren heeft Orangefit toegewijd gewerkt aan productontwikkeling, en tot op de dag van vandaag blijven we onze formules, smaken en verpakkingen verbeteren. Na vijf jaar pionieren in Nederland is Orangefit nu hard op weg om Europa te veroveren.

Foods with benefits

Haal meer uit je voeding en voel je stukken beter.

Orangefit wil dat jij je fit en gezond voelt. En dat bewegen altijd lekker voelt. Je lijf is op z’n best als je pure, plantaardige producten eet. Iedereen, van atleet tot astronaut tot huismus, verdient een gezond en voedzaam alternatief voor dierlijke producten. Zonder dat de planeet daar last van heeft. Orangefit wil een fittere generatie én een fittere wereld creëren.

Create A Fitter WorldFitter World
 • Gezond & Puur
  Gezond & Puur

  Lichaam en mind gezond houden staat voor ons op nummer één. We zijn puur. We zijn duidelijk. We zijn er voor je. We zijn pure plantenpower.

 • Eerlijkheid & Gemak
  Eerlijkheid & Gemak

  We doen nooit beloftes die we misschien niet waar kunnen maken. We luisteren altijd naar wat jij nodig hebt.

 • Betaalbaar & Premium
  Betaalbaar & Premium

  We selecteren kwaliteits-ingrediënten en productiemethoden. En we denken na over onze impact op de planeet. Orangefit wil plantaardige producten voor iedereen betaalbaar maken.

"Onze waardes bepalen onze koers"

Shake the world with Orangefit

We gebruiken ons merk om mensen te inspireren om écht gezonder en planeetvriendelijker te eten en te leven. Samen kunnen we gewoontes veranderen en mama aarde trots maken. En by the way, onze vriendjes in de wei zijn je daar dankbaar voor. 

Best taste in town

Om te beginnen, onze shakes geven je een lekker gevoel. Vergeet dierlijke proteïne en de vervelende bijwerkingen. Onze producten zijn doorontwikkeld tot perfectie. Hallo, beste smaak ever.

Je kan op ons bouwen

Orangefit is de vriend bij wie je altijd terecht kan. Wij nemen je gezondheid serieus en gaan altijd een stap verder om je de beste kwaliteit te garanderen. Onze producten worden regelmatig getipt door diëtisten, voedingsdeskundigen en zelfs dokters.

We zijn echte mensen

We zijn gewone mensen die hun best doen om het beter te doen, net als jij. Orangefit is uitgegroeid tot een community van gelijkgestemden. We geloven dat we allemaal van elkaar kunnen leren, en horen dan ook graag van je als je iets kwijt wil.

What's next?

We zetten onze missie voor een fittere wereld voort. En dat valt op. Orangefit is hard op weg de nummer één in plantaardige voeding te worden. Samen helpen we je gezonder en plantaardiger leven, daar doen we het voor. Maar daar houdt het niet op. Orangefit streeft ernaar al het verpakkingsmateriaal 100% recyclebaar te maken.